2012. február 24., péntek

Szívtörés

Nem olyan régen mutattam 2 szánkózó gyermekről egy képeslapsorozatot. A régi képeslapok közül a sorozatokat nagyon szeretem. Számomra nagy csoda az, hogy az interneten darabokban árulják az összetartozó képeslapokat és a sok év alatt mégsem keveredtek úgy el, hogy ne lehessen összegyűjtögetni őket. Indítok is egy kategóriát itt és idővel megmutogatom a gyüjteményem darabjait.
Most egy 1900-as évek legelejéről maradt képeslapsorozatot mutatok egy angyal jelmezbe bújt kislányról aki egy szívet tör össze másképp mint ahogy sok szép hölgy...






4 megjegyzés:

Gitta írta...

Kedves Pepi!

FelicityésEmese bogján keresztül kerültem az ön oldalára. Kezdő bloggerként készítettem egy oldal, amely a vidéki élettel foglalkozik elsősorban, hagyományokkal, kertészkedéssel, eseményekkel ami vidéken előfordulhat.-)
Az ön oldala igazán szép, és igényes. Megszeretném kérdezni, hogy természetesen oldala linkjének elhelyezésével, a forrás feltüntetésével esetenként képet másolhatok-e a blogomba?
Szívesen kitenném az oldalát is. Természetesen gondolom hogy ehhez szeretné megnézni az én blogomat. 'A vidék itthon" néven működik.
Kérem, amennyiben nem engedi a képek használatát, illetve nem szeretne linket cserélni azt is írja meg. Köszönettel: Gitta, "vidéki lány"

Pepi írta...

Kedves Gitta!

Nyugodtan kiteheti a blogom képeit, csak kérem jelölje meg hogy tőlem vannak, mert szinte minden kép saját fotó vagy scennelés. Nagyon szeretem a múltat és a kertészkedést is,rengeteg régi könyvem van ami ezekkel foglalkozik, apránként pakolom a netre is fel őket. Van több ilyen jellegű oldalam is. Mindjárt megnézem a vidéki lány blogot és én is felteszem majd este ha haza érek a linkjét a blogomba, csak sajnos innen a munkahelyemről nem támogatják az oldalszerkesztgetéseket.

Üdvözlettel:

Pepi

Névtelen írta...

Kedves Pepi!

Köszönöm hogy engedélyezi a képek másolását. Természetesen a forrást minden esetben megjelölöm, sőt!
Azt is köszönöm hogy ön is kiteszi a blogján.

Tisztelettel: Gitta

Vidéki lány írta...

Kedves Pepi!
A blogom neve "A vidék itthon" nem vidéki lány.-)).
Egyébként a másik blogja, a kerészkedés annó is nagyon tetszik. Önnek jó a stílusa:-)

Üdv: Gitta, a vidéki lány

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...