2014. július 19., szombat

Cipős szekrény új külsővel

Ahogy írtam az előző bejegyzésben, ez a cipős szekrény az ékes bizonyítéka annak, hogy nem mindent cream színűre festek át most a lakásban. Nagyon megtetszett az ASCP színskálából a Chataeau grey szín, így erre esett a választásom. Mutatom milyen volt előtte és most milyen lett. Imádom a végeredményt!





 

4 megjegyzés:

Monika írta...

Ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!gyönyörűség!!!!Ilyenkor kedvem támad lefesteni a mi ronda előszoba cipőtartónkat.Milyen festéket ajánlasz????

Gitta írta...

Nagyon szép! Ez a festék már többször is a szemem elé került. Hogyan jutottál hozzá? Mert nekem csak internetes megrendelést dobott fel a gép.

Névtelen írta...

Milyen nagyon csinos,ódon lett!
Kíváncsi vagyok a bútorgyártók mikor kezdenek végre ilyen bútorokat gyártani.......méregdrágán....

Pepi írta...

Köszönöm Mindenkinek!
Én most csak ezzel az ASCP kréta festékkel festek, mert nagyon megszerettem.
Nálunk egyetlen ember, Enikő foglalkozik ennek a festéknek a megrendelésével. Akit érdekel, fel kell iratkozni a http://www.anniesloan.hu/ oldalon hírlevélre és onnan mindig értesítenek minden hónapban mikor van közös festékrendelés. Aki pedig nem szeretne külföldről rendelni, hanem saját maga szeretné kikeverni, az interneten több helyen lehet találni házi krétafesték recepteket. Jó ügyködést Mindenkinek! :)

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...