2014. november 22., szombat

Apró szekrény új ruhája

Vannak olyan tárgyak, amiket úgy szoktam hívni, hogy haszontalan holmik, mert használhatatlanok. Ez a kicsike szekrény is ilyen, de a szívem csücske lett első ránézésre, így megvettem. A mai napig még nem tudom mit fogok benne tartani, de csak meg fogom találni a bele való tárgyakat egyszer:) Mindenesetre úgy gondoltam, hogy kicsinosítom, és most meg is mutatom meddig jutottam.

Ilyen volt szekrénykém eredeti arculatában.


Első körben a tetejéhez egy vékony lécet ragasztottam és mivel a fiók középre fog kerülni, az elválasztó helyét fatapasszal betömítettem és csiszolás után nekiálltam a festésnek.Két rétegben festettem le a bútort, majd száradás után, antikoltam és rácsavaroztam a díszítéseket is. 
Jelenleg így néz ki, már csak a kisfiókra kell a gombot rászerelnem és csodálhatom. :)

 

2 megjegyzés:

Mamka írta...

Annyira szeretem az ilyen bejegyzéseidet-is!!!!Fantasztikus vagy!!!!!
Azt bámultam,hogy lefűrészelted a felső rész ívét? Le hát,mert nem látom.:)
Csodaklassz!!!!!

Pepi írta...

Nem fűrészeltem le az ívet, de elölre egy lécet erősítettem, mert különben nem a sarok díszítő elemet nem tudtam volna feltenni. Ha kész a kisfiókja rakok újabb fotókat, akkor majd mutatom az íves részt is :)

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...