2016. október 7., péntek

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várnak. Így vagyok ezzel ez a régi hiányos és roskatag képkerettel is. Most szereztem ezt a régi kis ásót is, ami rozsdás már, de nem érdekel, örömmel nézek rá mindig és elképzelem, hogy mennyit használhatták már a múltban. Most úgy gondoltam, hogy talán meg is érdemli, hogy tavaszig díszként pihengessen ebben a kertben mint egy műalkotás, aztán tavasztól egész biztosan én is használni fogom, persze csak óvatosan, mert szeretném szép állapotban megtartani.


2 megjegyzés:

Mamka írta...

Varázslatos a télikerted!!!!!! Azt hiszem,hogy régi liszteskanalad van-nekem is van ugyanilyen és odavagyok érte!!!!!!A lisztesládából és edényből ezzel szedték ki a lisztet. Még utánanézek.

aranyos fodorka írta...

Nem baj, ha kijavítalak ? Amit találtál az nem kis ásó, hanem szeneslapát :-)
Bizony én szén-fa-tüzeléses házban nőttem, sok sok éve, lapátoltam is ilyennel slammot, meg másféle szeneket is. Vajon tudod-e, mi a slamm ??? Már kiment a divatból....Talán szerencsére.

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...