2010. február 15., hétfő

hétvégi kratívkodás



Tegnap nekiláttam, hogy készítsek valamit a munkahelyemre az íróasztalomra, amibe borítékokat lehet tartani.Itthon is hasonló van a falon,nagyon szeretem, mert 3 sorban bele lehet pakolni a leveleket, iratokat. Ha behozzuk a postaládából, nem keverednek el a lakásban. A befizetendő csekkeket rakom az alsó fakba mindig, így azok sem felejtődnek el. Valami mintát is szerettem volna rátenni.... Eszembe jutott hogy egy nagy doboznyi szalvéta rejtőzik kinn a növényteleltetőben.



Végignéztem őket , végül a régi favoritomat, ezt a napocskásat választottam.



A mintát ragasztólakkal rögzítettem a fára, utána a dobozkát lefestettem egyszínű világoskékre, majd utána szivaccsal kenegettem át egy sötétebb szürkés árnyalatot, majd valamennyi aranyat is.
A végeredmény ilyesmi lett, életben egyszínűbb, a fényképen nagyon maszatosnak tűnik...



Ma be is vittem, az asztalomra tettem és használatba is vettem. :-)




5 megjegyzés:

csakBea írta...

Nagyon ötletes. A fa munkát is te csináltad?

Pepi írta...

Na neeee. :-) Azért asztalos nem vagyok :-))))

Monika írta...

nagyon klassz!!!!Dobozt honnan lehetne vennem?

bolyet írta...

Ügyi vagy, na de ezt eddig is tudtuk!Én szeretem az ilyen antikolt hatású festést.Ja és én /is /halmoztam már fel pár darab szalvétát, nem tudok ellenállni a szépeknek!

Pepi írta...

Mammka! Nálunk a legtöbb hobby boltban vannak natúr fából mindenféle szépségek . Vagy nagyobb Ápiszokban amik kreatív hobbykhoz is árulnak dolgokat.

Timi! Én minden szalvétából többet vettem, az egyiket eltettem hogy megmaradjon , a többit meg hogy vagdoshassm. :-) Egy időben állandóan vásárolgattam őket.

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...