2010. február 3., szerda

Csak egy fa lenne?

Próbáltam egy kis rendet rakni a számítógépemen, meg kell hagyni nagy sikerrel nem jártam, eszméletlen mennyi mindent sikerült öszegyüjtögetnem.:-) Pakolászás közben találtam ezt fényképet. Talán 2 éve készült... Igaz semmi köze a csetreszekhez és apróságokhoz, de még a régiségekhez sem. Azért ha kíváncsiak vagytok , klikkeljetek rá bátran, nagyban lehet látni akkor és fejtsétek meg ki rejtőzik a levélzetben :-)





5 megjegyzés:

bolyet írta...

Nekem megvan!Tüneményes cicus:)Itt valamiféle rejtőzködő életmódot folytat?

3Gracia írta...

Édes cicus, bár én inkább kutyás vagyok... most elképzeltem a 30 kg-os bernimet a fán... :)

Pepi írta...

A 2 kutyám fel alá ugrándozott a fa latt, és nem tudtam rájönni miért. A sokadik szomszédunk, Béla bácsiék cicáját kergették fel az akácfára.Szegény, úgy meg volt illetődve, hogy meg sem mozdult. Nagyon sokára jöttem én is rá, hogy ott gubbaszt. Annyira bele volt olvadva a lombok közé, hogy hiába lestem nem láttam meg. Estig le sem jött a fáról, úgy meg volt ijedve. Sajnos a kutyáim nem tűrik meg a cicákat, pedig az egyik még kicsi volt, mindig cicákkal a hátán aludt. Majd megmutatom azt a képet is egyszer.

csakBea írta...

Aranyos kis cickom :)De milyen fa ez? Jó nagynak néz ki, olyan zeg-zugos . Vagy valami kúszúnövény fonta be?

Pepi írta...

Ez egy hatalmas akácfa a bejáratnál. Jól látod, borostyán futotta be, hamarosan ki is kell vágni, mert már kezd elhalni és nehogy a házra zuhanjon egy mostanság időnként tomboló szélvihartól. Még egy jókora fagyöngy is volt rajta évekig, de a borostyán mostanra azt is megölte úgy látom. Még 2 óriási akácfánk volt, de azok is nagyon ramatyok voltak 2 éve vágattuk ki őket. Most egy nagy fűzfa lett azóta a helyükön. Iszonyúan nő.

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...