2010. február 8., hétfő

Meska táskám





Annyit láttam többek oldalán reklámozni a Meskát, hogy kíváncsiságtól hajtva, én is benéztem oda. És milyen jól tettem! Sok érdekes mutatós portéka van ám ott! Én már mióta keresek valami jópofa táskát magamnak, ami nem túl kicsi, de nem is nagy, csak éppen akkora, hogy ne kelljen magammal munkába menet az ebédes dobozkámat külön szatyorban cipelni magammal. A műbőr táskáktól irtózom, inkább vászontáskákat szoktam venni. A lényeg a lényeg, nagyon jópofát találtam zsuzsa47-nél. Már meg is érkezett hozzám, úgyhogy meg is tudom mutatni.



Nagyon szépen van megvarrva, külön a díszgombjára is érdemes rápillantani, ezt is saját kezűleg készítette Zsuzsa.



Ma már hamarosan ki is tudom próbálni, mert indulok munkába. Szép napot mindenkinek!


4 megjegyzés:

3Gracia írta...

Nagyon szép táska, igényesen kidolgozott, minden belefér? Én is rajta vagyok a Meskán, Kannamanna a boltnevem, ha van kedved , nézegesd meg! Jó munkát!

Pepi írta...

Én nem hordok sok cuccot magammal, úgyhogy nekem nagyon tökéletes! Egyébként egy A4-es füzet is belefér. Még kicsit itthon vagyok, úgyhogy megyek és megleslek Téged is.:-)

bolyet írta...

Nagyon egyedi, ötletes és igényes táskára tettél szert!Úgy szűrtem le, hogy nagyon illik Hozzád!Zsuzsa47 munkái nekem is nagyon tetszenek!

Pepi írta...

Eltaláltd, valóban illik hozzám.:-)

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...