2010. április 28., szerda

nem csak a múltban élek ám :-)


Most úgy elgondolkoztam azon, hogy olyan "élettelenre sikerült ez a blog". Igaz, hogy azt írtam, csak tárgyakról fogok írni, de aki ismer tudja, hogy előbb utóbb a növényvilágot is becsempészem.
Úgyhogy egy pár képpel megpróbálom picit " felpörgetni", hogy lássátok élőlényekkel is körbeveszem magamat, nem csak régiségekkel.:-)

A kertem szinte minden időmet elveszi tavasztól őszig....
(A kertem növényeiről itt vezetek blogot)



Cupák kutyám amikor csak tud beoson a kertbe. Idáig titokban tette amikor elmentünk otthonról, mindig csak azt vettem észre, hogy egyik féltett növényemre járt piszkolni mindig. Aztán a párom egyszer megleste így megtudtuk hol a titkos járata. Egy eltört kerítésdeszka alatt kúszott be a kis piszok. :-)



Ha kisebb testű lenne, nem érdekelne különösebben hogy bejárkál, de mivel olyan esetlen nagy kutya,amikor olyanja van, végigtiporja a virágaimat.
Van ám egy egész odúnyi cinegecsaládunk is, eszméletlen hangon követelik reggeltől estig a kicsik a nekik járó falatokat. A szülők megállás nélkül viszik az eleséget a madárcsemetéknek. Annyira várom már hogy kirepüljenek.



Chani kutyámról nem írtam,róla majd egy másik bejegyzésben ...



5 megjegyzés:

csakBea írta...

De jó! Mindig szerettem volna látni a kutyáidat :)

Pepi írta...

Mi van veled Bea?
A blogodhoz nem tudok belépni :-(

csakBea írta...

A Merengőt töröltem, de ha a nevemre kattintasz, a profilomból eléred a madaras és kertes blogomat. Bevallom én meg már azt hittem, haragszol valamiért, mert nem válaszoltál a bejegyzéseimre. De örülök, hogy csak félre értettem :)

Pepi írta...

Ugyan Bea!
Hogy gondolhatsz ilyet! Miért haragudnék Rád? Meg se forduljon ilyen a fejedben! Láthattad hogy mostanság keveset blogoltam én is, iszonyú sokat dolgozom,és alig van életkedvem már munka után sajnos.
Na, megyek, megkeresem akkor a többi blogodat.Raktam ám le neked rozmaringot, hátha meggyökeresednek, a nagy bokrom sajnos nekem is haldoklik, totál vissza kellett vágnom, most csak reménykedek hogy kihajt még....Pedig oly sok éve megvolt már és sosem volt semmi baja....

csakBea írta...

Látom megtaláltad :) Nagyon-nagyon sajnálom a rozmaring bokrodat!

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...