2010. november 10., szerda

Fakalitka

A munkahelyemtől hazafelé a Boróka Otthonboltnál vezet el az utam. Pénteken korábban végzek, ilyenkor sosem hagyom ki, hogy Gabihoz be ne nézzek. Aki budapesti, vagy Budapesten jár és a XI. kerületben jár, ne hagyja ki a Szabolcska M.utcában ezt a kedves boltot.

Egyébként internetes áruházuk is beindult

A múlt héten mikor beléptem, az eladópultnál Gabi mellett vettem észre egy fakalitkát rendkívül kedvező áron. Azonnal beleszerettem és hazahoztam. Mivel madarat nem tartok, egyenlőre még nem találtam meg a lakóját. Valószínűleg csüngő növény fog belekerülni.

Ugye milyen kedves?


8 megjegyzés:

Monika írta...

Jaj,de gyönyörű! Ne fájdítsad a szívemet.:) Bár fájdíthatod,mert nekem úgyis messze van ez a bolt.Örülök,hogy örülsz!:)

Pepi írta...

Mammka!
Nézz szét a webáruházukban. Gyönyörű kerámiáik is vannak. Én egy pipacsos készletet kezdtem el gyüjteni, de van többféle is. Sok nosztalgiás termékük is van.

Ildifolt írta...

Pepi,mintha elég régen jártál volna erre. Megérte várni, a bolt is és a kalitka is gyönyörű.

Kőrösi Mercédesz írta...

Lehet, hogy lesz egy madarad:)

csakBea írta...

Nagyon aranyos :) De csak dísznek. Madarat nem szabad ilyen kicsi helyre zárni.

Pepi írta...

Compot: Valóban régen írtam ide,mostanában a családfás oldalam kötöztetésével telt el minden plusz percem.De azért írogatok majd valamiket ígérem.

m: Nekem sosem lesz madaram, ebben teljesen biztos vagyok. Az én madaraim a kertben élnek, egész évben zsivaj van nálunk. Most készített a párom egy emeletes etetőt nekik,hamarosan már kezdődik a téli etetés.

Bea: Teljesen igazad van, de hisz ki értene jobban nálad a madarakhoz? Szerintem is egyértelműen ez díszkalitka. Talán tiszta fából nem is szoktak valódi madárkalitkát csinálni. Vagy nem jól gondolom? Szerintem nehezebb lenne takarítani .

Kőrösi Mercédesz írta...

Igen, igaz, mi is inkább az ablakban etetjük őket. Örülök h ti is:))

csakBea írta...

Hát régen csináltak, biztosan ismered a mesét a kínai császárról, aki pacsirtát tartott ilyen pici kalitkában , de az nem énekelt :)

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...