2014. június 13., péntek

Kaspó festés




Ezt a kaspót, már egy ideje rakosgatom, mert nem igazán illik a lakásba a metál színeivel. Most átfestettem és ez is az ablakpárkányra került. Rengeteg hortenziám nyílik idén, azt hiszem szárítok belőlük és ők fognak ősztől díszelegni benne.




 

8 megjegyzés:

Monika írta...

Írtó jó lett!!! Először megijedtem,hogy az első a végleges,-mert az nem illik hozzád::)---de aztán továbbolvastam.:))))

Pepi írta...

:) Kb. 20 éve vettem és akkor nagyon tetszett. Az akkori lakáshoz illett, de most már szörnyülködtem tőle. Pedig akkor hogy oda voltam :) De ezért jó az az Anne Sloan krétafesték, ezzel bármi festhető. :)

Névtelen írta...

Szépen átalakítottad,és azt hiszem a szárított hortenzia /is/boldogan virít majd benne:-)

Tiffanylda írta...

Nagyon jól néz ki az átvarázsolt vázád! Ezek szerint tényleg mindenre használható! Le is van viaszolva? Én is most vettem A.S. festéket, de lakkot nem rendeltem.:(

Pepi írta...

Én nem próbáltam még viaszt.Egyenlőre nálam minden csak festve és vaxolva van.

Tiffanylda írta...

A vax az milyen, hol vetted - ha megkérdezhetem?

Pepi írta...

PNZ Antikwachs a felirata. Egy lánytól vettem át, aki már használt belőle. Ő külföldről rendelte. Azt olvastam róla, hogy ez a PNZ barna wax kategóriákkal szebb mint az ASCP barna wax-ja. A másik fajtát nem használtam még, így saját tapasztalattal nem rendelkezem róla.

Tiffanylda írta...

Köszönöm válaszodat. Tovább kutakodom.:)

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...