2010. január 29., péntek

aki mindig lenéz rám

A blog címéből kiderülhetett, hogy több mindent gyüjtögetek. Egy időben facicák iránti lelkesedés fűtött. Az első facicákat én vettem magamnak, aztán elkezdtek mások is meglepni mindenféle alkalommal egy egy újabb darabbal. Van amelyik be kell valljam nem igazán tetszik, túl giccsesnek tartom, de vannak kimondott kedvenceim is.



Ő az egyik, akit Gabika lányomtól kaptam egyik születésnapomra. Egerben járt, onnan hozta ezt a jópofa facicát. A hálószobánkban van egy hosszú gardrobszekrény, annak a tetejéről néz le rám.
Most azért levettem onnan egy kicsit, hogy meg tudjam mutatni teljes valójában :-)



Nagyon tetszik, hogy mindig olyan ugrásra készen lesben áll.







7 megjegyzés:

csakBea írta...

Aranyos. Én mindig gondban vagyok az ilyen kis ajándéktárgyakkal, megtetszik valamelyik, aztán mégsem merem megvenni, mert nem tudom eldönteni, hogy giccses, vagy nem. Mi dönti ezt el?

Pepi írta...

Én úgy vagyok vele, szeretem ha sok apróság vesz körül. Ami megtetszik azt megveszem.Mindenkinek más giccses. A család szerint Humpty Dumpty is giccses, de szerintem nem. Úgyhogy azt gondolom, ízlés dolga.Mutatok majd mást is ami más szerint giccses, de én jópofának tartom és nem érdekel:-)

bolyet írta...

Én is így vagyok vele ahogy Te írtad Pepi!Igen, van ez a kertitörpe történet is ugye?Az giccs?Szokták mondani.Arra emlékszem, hogy a faluban ahol kiskoromban illetve fiatalkoromig laktam volt több helyen is, és egy idős házaspár gyönyörű törpéjét nagyon szerettem.Mindíg elmentem a házuk előtt iskolába jövet-menet és megcsodáltam azt a pirospozsgás, széparcú, kedves törpét.Szépen kidolgozott darab volt!Nekem Ő tetszett!

Pepi írta...

:-))))) Én meg egy ócska várat nézegettem mindig, ami mellett szélmalom volt, egy kis kertben a kerítés mellett. Nem tudtam volna úgy hazamenni a suliból, hogy ne ejtsem útba. Aztán elköltöztünk és mikor egyszer arra jártam, még mindig ott volt, újra festve, ápolva, de felnőtt fejjel szörnyen nézett ki. :-) De kitöröltem ezt az emléket és most is kellemesen gondolok vissza rá, mint gyerekkoromban. Egyébként is szeretek sokszor a saját belső szememmel nézni dolgokat és másnak látni mint a valóságban.

bolyet írta...

Már én is utánanéztem, hogy megvan e a törpe de nincs!Lehet, hogy most már nekem is csúnya lenne!?Jó ez, hogy belül még mindig szépnek látom..!

bolyet írta...

És már másodszor nem írtam a szívmelengető, édes kis cicáról!Nem bánnám ha rám is nézne egy ilyen aranyos cicus!

Katalin írta...

ez nagyon nagyon nagyon nagyoncukicicaaaa

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...