2010. január 25., hétfő

Lufis kislányokTegnap este pakolásztam és ez a kis keresztszemes kép akadt a kezembe. Kb. 13 éve hímezhettem. Szerettem volna a mintáját is közreadni, de sajnos mikor előszedtem akkor láttam, hogy annyira elvékonyodott a papír, hogy egy része le is szakadt....


5 megjegyzés:

metikus írta...

Hú, nagyon szép! Ügyes vagy nagyon.

Pepi írta...

Köszönöm Bea!
Van ám ennél sokkal szebb hímzésem is, csak nem tudom hova tettem. :-( Főleg gyerekmintákat hímezgettem, meg egy mikuláscsizmát, azt is majd megmutatom, ahhoz tudok mintát is mutatni. Csak most elmúlt a szezonja :-)

3Gracia írta...

Gyönyörű, nagyon ügyes vagy Gabi!!!! Mostanában is szoktál hímezni?

Pepi írta...

Évek óta nem hímeztem... Nálam mindig felcsapnak a kedvtelések és egy időre letünnek. Évekig ólomüvegeztem, de abba maradt, sok decoupage lakásdíszt is készítettem, majd teszek mindenről képeket fel idővel. De most megint kedvem van a hímzéshez.Nagyon sok gyönyörű mintám van, most nemrég kaptam egy mediterrán kép mintát, amin citrom és narancsfa van terracotta kaspóban. Nagyon tetszik, azt fogom most elkészíteni, pont mennének a színek a hálószobába. Már megvettem afonalakat és azt hiszem neki is esek. :-)

bolyet írta...

Az klassz lesz!Én is nagyon szeretek keresztszemes technikával alkotni.A tavalyi évben készítettem jó néhány karácsonyfadíszt melyeknek nagy sikere volt így tervezek valamiféle "tavaszi kollekciót"is!A kép gyönyörű!