2010. január 25., hétfő

Lufis kislányok



Tegnap este pakolásztam és ez a kis keresztszemes kép akadt a kezembe. Kb. 13 éve hímezhettem. Szerettem volna a mintáját is közreadni, de sajnos mikor előszedtem akkor láttam, hogy annyira elvékonyodott a papír, hogy egy része le is szakadt....


5 megjegyzés:

csakBea írta...

Hú, nagyon szép! Ügyes vagy nagyon.

Pepi írta...

Köszönöm Bea!
Van ám ennél sokkal szebb hímzésem is, csak nem tudom hova tettem. :-( Főleg gyerekmintákat hímezgettem, meg egy mikuláscsizmát, azt is majd megmutatom, ahhoz tudok mintát is mutatni. Csak most elmúlt a szezonja :-)

3Gracia írta...

Gyönyörű, nagyon ügyes vagy Gabi!!!! Mostanában is szoktál hímezni?

Pepi írta...

Évek óta nem hímeztem... Nálam mindig felcsapnak a kedvtelések és egy időre letünnek. Évekig ólomüvegeztem, de abba maradt, sok decoupage lakásdíszt is készítettem, majd teszek mindenről képeket fel idővel. De most megint kedvem van a hímzéshez.Nagyon sok gyönyörű mintám van, most nemrég kaptam egy mediterrán kép mintát, amin citrom és narancsfa van terracotta kaspóban. Nagyon tetszik, azt fogom most elkészíteni, pont mennének a színek a hálószobába. Már megvettem afonalakat és azt hiszem neki is esek. :-)

bolyet írta...

Az klassz lesz!Én is nagyon szeretek keresztszemes technikával alkotni.A tavalyi évben készítettem jó néhány karácsonyfadíszt melyeknek nagy sikere volt így tervezek valamiféle "tavaszi kollekciót"is!A kép gyönyörű!

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...