2010. január 20., szerda

ma reggeli vásárlás


Ma reggel, mikor jöttem dolgozni, valami nagyon jópofát vettem. Annyit elárulok, hogy gyerekek is tudnak neki örülni, a kertemben lesz, és összefügg az időjárással.
Van tippetek mi lehet? :-)
Most dolgozom, de este ha hazaérek fotót is mutatok majd róla.
Mindenkinek szép napot!


(Juj! Nem tudok innen a benti gépről a megjegyzésekhez írni, úgyhogy itt válaszolok Bea! Talált, süllyedt! Csak nem kakas, hanem más madár! De majd megmutatom ha hazaértem! Nagyon kis jópofa, az utcán ahogy jöttem be, mindenki nézte aki szembejött velem :-) )


Na, kérem szépen! :-)
Mutatom is a képet!
Gabi! Gondolom a párod is tudna ilyet készíteni! nagyon ötletes, és kegyetlenül pörög! Sokféle alakban volt, béka, hóember, de nekem ez a vadliba, ez nagyon megtetszett.



Egy hibája van csak, egyenlőre nem kerül ki, mert én úgy gondolom, le fogom kenni egy két lakkréteggel, hogy ne korhadjon gyorsan el. Sőt mi több! :-) Gondolkodom, hogy ennél az egy vadlúdnál, csak egy csapat vadlúd mutatna még jobban :-) Így megeshet, hogy idővel lesz társasága is.:-)

9 megjegyzés:

csakBea írta...

szélkakas?

3Gracia írta...

Mi is kiváncsian várjuk!

csakBea írta...

Másik hibája, hogy láthatatlan! Én legalábbis nem látom :(

Pepi írta...

Hogy nem látod???? Hiszen fenn van az oldalon! Én látom!

3Gracia írta...

Pepi, mi látjuk! Peti üzeni, hogy tavasszal csinál egy ilyet : ) ! Azt megnézném, hogy beszerzel egy egész csapatnyi vadludat, légy szíves V alakban állítsd fel majd őket, hogy ne reklamáljanak! Képet kérünk : ) !

Pepi írta...

Hidd el, mihelyts beszerzem őket mutatok majd képet! :-) Akartok róla közelebbi képeket? Az illesztésekről? Hogy jobban el lehessen készíteni? Ha gondolod, mailben átküldöm a hétvégén.

csakBea írta...

Nahát, Mozillával nem csak hogy a vadlibát nem látom, hanem a saját képes felemet sem a rendszeres olvasóknál, meg a hozzászólásoknál sem. Explorer-el látom. Érdekes.

Jól néz ki a liba. Szerintem lehet, hogy ez nem is szélkakas, hanem madárijesztő, nem ?

3Gracia írta...

Köszönöm Pepi, szerintem úgyis csak tavasszal lesz aktuális, de ha nem megy, megkérünk Téged, hogy küldd el! : )

Pepi írta...

Most a hétvégén körbefotózom.Nem bonyolult, szerintem még szebbet is tudtok majd készíteni.

Kerti szerszám keretben

Itt az ősz és a kertben nyaralt szobanövényeket pakolászom befelé a teleltetőbe. Itt tartom azokat a  tárgyaimat is amik felújításra várna...